SLIKE NA SLIKARSKOM KANVAS PLATNU I CIRADI

veliki izbor motiva i fotografija

Štampa na kanvas platnu i ciradi

Štampa na kanvas (slikarskom) platnu je već dugo godina zastupljena kod nas u Ateljeu 601. Kod nas se obavlja i štampa i samo opremanje odštampanih slika, kao i montaža (po vašem izboru). Imamo veliki izbor motiva i fotografija koje bi vam mogle pomoći u uređenju životnog prostora, kafea, restorana…itd.

Karakteristike:

Kanvas je fotografija odštampana na platnu i zategnuta preko drvenog blind-rama. Fotografija najčešće prelazi i na bočni deo rama i koristi se u enterijeru s uramljivanjem ili bez njega. Možemo vam ponuditi uslugu štampanja i zatezanja platna prema vašim predlošcima ili gotovim rešenjima iz naše galerije. Kanvas je idealno rešenje za opremanje modernog poslovnog i životnog prostora.

Uramljivanje je umetnost likovnog opremanja predmeta koji su nam dragi i vredni i za koje želimo da nam svakodnevno budu vizuelno dostupni. Najčešće su to slike, grafike, crteži i fotografije. Uramljivanje ima dve svrhe: prva je estetska, a druga je zaštita od spoljašnjih uticaja (prašina, dim, vlaga, mehanička oštećenja). Treba imati u vidu da je lepša dobro uramljena razglednica, nego loše uramljeno remek-delo. I nasuprot ustaljenoj praksi, uramljivanje treba da obavljaju likovno obrazovani stručnjaci, a ne stakloresci.

Preko 20 godina iskustva!

U dosadašnjem radu je ostvarena saradnja sa velikim brojem eminentnih kompanija

Galerija radova Kontakt

Ekipa uvek spremna za akciju

Ana Vukelić

Grafički dizajner i rukovodilac / 065 944 5003

Aleksandra Lojić

Grafički dizajner / 037 350 10 65

Šta naši klijenti kažu o nama: