Svetleće reklame

Poseban i elegantan vid reklamiranja

Svetleće reklame

Svetleće reklame su oblast za koju smo posebno specijalizovani. Velika prednost svetlećih reklama je u tome što su daleko upadljivije od običnih panoa, naročito u slabo osvetljenim ulicama i na regionalnim putevima. Ekskluzivne reklame koje svetle u centru grada privlače odabranu klijentelu i uočljiviji ste od obližnjih konkurenata. U zimskom periodu je prednost još veća. Zato predlažemo naše svetlece reklame kao najbolje ulaganje u outdoor brendiranje prodajnih lokacija i objekata.

Možemo Vam ponuditi i najširi izbor light box reklama. Imamo više vrsta profila od eloksiranog aluminijuma, raznih debljina i dezena. Svetleća reklama može biti bilo kojih dimenzija i oblika. Frontalni paneli mogu biti od klirita (pleksiglasa) i leksana sa ispisom od kvalitetne ORACAL translucentne folije sa petogodišnjom garancijom koja svojim propuštanjem svetla nabolje reklamira vaš brend. Logo i natpisi mogu biti urađeni od folija ili laserski sečenog klirita raznih boja i debljina, što reklami daje trodimenzionalan i bogatiji izgled. Naš posao na kraju će biti sigurna montaža i povezivanje reklame na gradsku mrežu…

3d reklame su poseban i elegantan vid reklamiranja. Mogu se izraditi od pleksiglasa, lexana, ili kombinacije prohroma i klirita, drveta, mesinga… Najlepše reklame su rađene iz segmenata, tako da na primer naziv firme bude izrađen od trodimenzionalnih zasebnih slova, a logo firme odvojen. Mogu biti i bez osvetljenja, ali najbolji utisak na Vaše klijente će ostaviti 3d svetleća reklama sa led osvetljenjem. Rasveta može biti pozadinska, tj. da prednji front i stranice slova i logoa budu neprosvetljeni a da svetlost iz pozadine 3d elemenata obasjava zid na koji je reklama montirana. Naravno, tu je i klasična varijanta gde lice i stranice svetle. Najviše se za osvetljenje koriste led diode koje su dugotrajne i mali potrošači struje. Možemo Vam ponuditi bilo koji oblik i dimenziju 3d svetlećih reklama, brzo povoljno i kvalitetno.

Preko 20 godina iskustva!

U dosadašnjem radu je ostvarena saradnja sa velikim brojem eminentnih kompanija

Galerija radova Kontakt

Ekipa uvek spremna za akciju

Ana Vukelić

Grafički dizajner i rukovodilac / 065 944 5003

Aleksandra Lojić

Grafički dizajner / 037 350 10 65

Šta naši klijenti kažu o nama: