Grafički Dizajn

Kvalitetna izrada grafičkih rešenja, kataloga, brošura, flajera, vizit karti, logotipa, korporativnog identiteta i dr.

Štampa

Pored izrade grafičkih rešenja Atelje 601 pruža i usluge ofset štampe, digitalne laser štampe, štampe na majicama, kačketima itd…

Promo materijal

Atelje 601 iz svoje ponude izdvaja i izradu Promo materijala, papirnih kesa, cenovnika, kalendara, pozivnica, plakata, flajera i drugo…

Dizajn brošura i kataloga

Dizajn i štampa kataloga po svetskim standardima

Forma kataloga

Na početku kataloga ukratko je opisano Vaše preduzeće a zatim sledi prezentacija proizvoda/usluga Vašeg preduzeća. Format kataloga nije standardizovan već se prilagođava željama naručioca. Katalog je prozvod grafičke industrije koji nedvosmisleno prezentuje Vaše proizvode/delatnosti i bliže ih predstavlja potencijalnom klijentu.

Naručite dizajn kataloga

Pri izradi kataloga najbitnije je pronaći sklad između teksta, slika i boja. Atelje 601 će svojim iskustvom, kreativnošću i stručnošću kreirati letak koji će prolazniku dizajnom privući pažnju, a zatim mu omogućiti dobijanje informacija o Vašem proizviodu/usluzi istog trenutka. Ako imate više proizvoda/usluga koje želite prikazati na flajeru, da ne bi došlo do zagušenja informacijama postoje dva rešenja.

Naruči

Dizajn Logotipa

Vizuelni identitet vaše fime

Logo, logotip ili zaštitini znak, predstavlja vizuelni identitet Vaše fime. Logo je ono po čemu ćete biti prepoznatljivi na tržištu. Kreativni tim grafičkih dizajnera izradi logotipa pristupa maksimalno profesionalno. Za izradu logotipa, sem naziva Vaše firme, jako je bitno da upoznamo samu delatnost kojom se bavite, kako bi logotip jasno predstavljao Vašu firmu.

Grafičko rešenje logotipa može se sastojati samo od tipografije (slova). U toj opciji logo bi bio predstavljen kroz slovno-grafičko rešenje. Druga opcija za izradu logoa je da se izradi zaštitni znak, koji će ime Vaše firme pratiti u diskretnoj slovnom rešenju. Danas je izrada logoa prava prestižna umetnost, te postojetrendovi u pravljenju logoa: 2D, 3D, 3D animirani… Jako je važno za Vaš posao da Vas logo prikazuje u najboljem svetlu. Logo predstavlja Vašu firmu, ali ne može predstavljati sve delatnosti kojom se bavi Vaša firma, ukoliko ih ima više, jer u tom slučaju dolazi do zagušenja i nesklada elemenata koji čine logo. Dizajn logo-a treba da je jednostavan, efektan i sofisticiran.

Dizajn i štampa vizit karti

Vizit kartica može imati dizajn sa jedne, ili sa obe strane. Takođe postoji još dosta detalja koji maksimalno doprinose izgledu vizit kartice: upotreba više od 2 boje, utiskivanje slova, zlato tisak, deblji papiri, mat i sjajna plastifikacija, transparentni plastični materijali umesto kartona, itd. Na osnovu Vaših želja i novih ideja dizajniraćemo vizit karticu koja će jasno i kreativno predstaviti Vaše podatke i uspešno Vas prezentovati klijentima.

Naruči

Dizajn i štampa flajera

Flajer treba da sadrži osnovne informacije o Vašem preduzeću i proizvodu/usluzi koju nudite. Ne sme biti pretrpan informacijma jer to proizvodi kontra efekat. Dobar flajer sa jednostavnim ali efektnim dizajnom ostaviće najbolji utisak na potencijalne klijente. U ponudi je i Digitalna laserska štampa koja omogućava da Vam ponudimo najeftinije i najbrže male serije flajera, kataloga, pozivnica… Slanje štampanog materijala je brzom poštom. Za Kruševac je dostava besplatna..

Naruči

Dizajn i štampa plakata

Plakat ili poster je grafičko rešenje koje kao sredstvo marketinga treba prolazniku da omogući trenutno dobijanje informacije o proizvodu/usluzi koja se nudi. Ne sme biti pretrpan informacijama, bojama i slikama jer će u tom slučaju postati teško čitljiv i neće zainteresovati prolaznike.

Naruči

DIZAJN ETIKETA I AMBALAŽE

Dizajn ambalaže je poslenjih desetak godina doživeo expanziju kako u svetu tako i kod nas. Izrastao je u posebnu i vrlo bitnu granu dizajn ponude. Šta vredi što je proizvod kvalitetan i prestižan ako na kraju ne završi u rukama kupca. Ambalaža definiše prvi utisak potencijalnog kupca i ona je presudna da se napravi prvi korak ka tom proizvodu. Cilj ambalaže je što bolja primećenost na polici i atraktivnost.

Zadovoljnih klijenata

Mesečno isporučenih radova

Stručnih ljudi

Velikih kafa

Proverite zašto smo najbolji u regionu!